ÜNLÜ POPCU EDİS BANDIRMALILARI COŞTURDU

ÜNLÜ POPCU EDİS BANDIRMALILARI COŞTURDU   30. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerde Bandırmalılar bu akşam Cumhuriyet Meydanında ünlü popçu Edis konseri ile coştu. Edis, sevilen şarkıları konser alanına akın eden genç hayranları ile birlikte seslendirdi.   30. Festival bu akşam Edis konseri ile doruğa ulaştı. Seslendirdiği şarkılar ile Bandırmalılara unutulmaz bir gece yaşatan Edis, Banane, Buz Kırığı, Güzelliğine ve Yalan adlı parçalarıyla bir kez daha hayranlarının kalbinde taht kurdu.   Bandırmadan ve 30. Uluslararası Kuşcenneti festivalinden övgüyle bahseden Edis, kendisini Bandırmalılar ile buluşturan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve ekibine teşekkür etti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Edis’e günün anlam ve önemine dair Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun teşekkür ederek festival plaketini takdim etti.