TOPLUMUN BİLİNÇLENMESİNE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİMİZ HUKUK OKUR, YAZARLIĞI SEMİNERLERİ TAMAMLANDI   Bandırma Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Hukuk Okur Yazarlığı Seminerlerinin sonuncusu “Site ve Apartmanlarda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Yolları” semineri gerçekleşti.   Av. Müslüm Yulaf tarafından verilen seminer yaklaşık 2 saat sürdü. Toplu yaşam alanlarında ve konutlarında yaşanan sıkıntılar, hukuki haklar, site yönetimlerinin görevleri ve sorumlulukları, evde evcil hayvan besleme ve maddi yükümlülükler konularından dinleyicileri bilgilendirdi. Seminer sonunda Av. Müslüm Yulaf interaktif olarak dinleyicilerin sorularını yanıtlayarak merak edilen sorulara yanıt verdi.   Seminer sonunda Belediye Meclis Üyemiz Av. Merve Polat desteklerinden ve katılımlarından dolayı Av. Müslüm Yulaf’a teşekkür ederek Bandırmayı temsil eden plaketini takdim etti.   Plaket töreninden sonra seminere katılan tüm vatandaşlara katılım belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.