TEZCANSPOR KULÜBÜ BAŞKAN TOSUN’U ZİYARET ETTİ

TEZCANSPOR KULÜBÜ BAŞKAN TOSUN’U ZİYARET ETTİ   Bandırma Tezcanspor Kulübü Antrenörleri Namık Kemal Tezcan, Havva Aslan Tezcan ve Tezcanspor Kulübü Sporcuları, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret etti.   Ziyarette Konuşan Namık Kemal Tezcan: “18/22 Haziran 2019 tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan minik yıldız bay bayan 747 sporcunun katıldığı Muaythai Türkiye şampiyonasına Balıkesiri temsilen Tezcanspor kulübü olarak katıldık. Kulübümüz sporcusu Rana Uçarhaytar, üstün bir başarı göstererek Altın Madalyayı kazandı. 2019 yılında Dünya Muay Thai Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcumuz, Ayyıldızlı formamızın altında ülkemizi gururlandıracak” dedi.   Verdiği bilgiler için Namık Kemal Tezcan’a teşekkür ederek sözlerine Başlayan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak bütçemizin oranında tüm amatör spor dallarına destek olmaya çalışıyoruz. Genç sporcularımızı ve sizi bu güzel başarılarınız için gönülden kutluyorum. Ayrıca Milli takıma seçilen Rana kardeşimizi uluslararası turnuvalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum. Bandırma Belediyesi olarak her zaman siz sporcularımıza kapımız açık, beni bir abiniz olarak görebilirsiniz” dedi.