“TARTUFFE” ÖZGÜN YORUMU İLE BANDIRMA SEYİRCİSİNDEN TAM NOT ALDI

“TARTUFFE” ÖZGÜN YORUMU İLE BANDIRMA SEYİRCİSİNDEN TAM NOT ALDI Bandırma Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Tartuffe" isimli tiyatro oyunu Bandırmalı tiyatro severler ile Barış Manço Kültür Merkezinde buluştu. Moliere’in ölümsüz eseri Tartuffe, Emrah Eren’in günümüz yorumuyla sahnelendi. Tartuffe oyunu aynı zamanda sahne tasarımı, kostüm ve müzikleri ile eğlenceli bir oyun olmanın yanında, güçlü mesajları ile dikkat çekti. Müzikli komedi oyunu “Tartuffe” oyun bitiminde Bandırmalı tiyatroseverlerin yoğun alkışı ile izleyicilerden tam not almayı başardı. Tiyatro sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, oyunculara böylesine eğlenceli ve anlamlı bir oyunu Bandırma’da sahneledikleri için teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti. Tiyatroyu Bandırma Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Bandırma Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, Bandırma Emniyet Müdürü Soner Duran, önceki dönem Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Belediye Meclis üyeleri izledi. "DÜĞÜM AŞKI" Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Halime Çalışkaner ve kursiyerlerinin Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda açmış olduğu "Düğüm Aşkı" isimli Kazaziye Takı Sergisini ziyaret etti.