STRATEJİK PLAN GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTIYLA ELE ALINDI

STRATEJİK PLAN GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTIYLA ELE ALINDI   Bandırma Belediyesi'nin 2020-2024 dönemi Stratejik Planıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Belediye Meclisinde grubu bulunan CHP, AKP, İYİ PARTİ  ve MHP'li Meclis Üyelerine Planın Çalışma grubu tarafından bilgi verildi.   Belediye Daire Müdürleri ve ilgili personelin de hazır bulunduğu toplantıda 17 Eylül Üniversitesi Stratejik Planlama ve Bütçe Müdürü Ömer Faruk Eğri konuşmacı olarak yer aldı ve Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlamanın öneminden bahsetti. Eğri, bu planların bütçelerin oluşmasında ve uygulanabilir hedeflerin belirlenmesinde hasas bir şekilde hazırlanması gerektiğinin altını çizdi.   Toplantının ilerleyen bölümünde çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yerel yönetim olarak Stratejik Plan çalışmalarını önemsedikleri belirterek önümüzdeki beş yıllık hizmet süresi boyunca hizmet ve projelerimize  büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Başkan Tosun " Bandırma Belediyesi olarak Statejik Plan çalışmalarını oldukça önemsiyoruz. Bu plan çalışmalarının kentimizin beş yıllık süresine büyük katkı sunacak. Bu amaçla 2020-2024 dönemi Stratejik Planının hazırlanması için hemen Çalışma Grubumuzu oluşturduk. Arkadaşlarımız bu plan için yoğun bir mesai harcıyor. Siz değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımın da destekleriyle umuyorum ki beş yıllık hizmet dönemimize rehber olacak bir planlama ortaya çıkmış olacak" dedi.