“SHİRLEY” TİYATRO OYUNU İZLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU

“SHİRLEY” TİYATRO OYUNU İZLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU   8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Sumru Yavrucuk’un sunup oynadığı "Shirley" adlı müzikli komedi tiyatro oyunu gerçekleşti.   Pandemi kurallarına uygun olarak Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşen tiyatro gösterimimiz, eş zamanlı olarak Belediyemizin resmî sosyal medya hesaplarından canlı olarak tiyatroseverler ile buluştu. Yaklaşık bir senedir corona virüs nedeniyle hasret kaldığımız sosyal ve kültürel etkinliklerimize, 1 Mart tarihinden itibaren hayata geçecek yeni normal dönemiyle birlikte start vermiş olduk.   İzleyicilerden tam not alan oyun sonunda, Sumru Yavrucuk’a günün anlam ve önemini belirten çiçek ve plaketi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun takdim etti.