SERVET ÇIRPAN CADDESİ YENİLENDİ

Bandırma Belediyesi, Servet Çırpan Caddesinde başlattığı yol yapım çalışmalarını tamamladı. Kentimizin önemli caddelerinden olan ve uzun süredir bakım ve yenileme çalışmalarına ihtiyaç duyulan Server Çırpan Caddesinde Belediye ekipleri, yoğun çalışmaların ardından halkımıza yakışan yepyeni bir yolu tamamlayıp hizmete aldı. Yeni asfalt yolu, yaya kaldırımları, park cepleri ve yenilenen aydınlatma direkleriyle kentimize yakışır bir şekilde yapımı tamamlanan Servet Çırpan Caddesi, bundan böyle araç ve yaya trafiği için daha sağlıklı bir hale geldi. Belirli dönemlerde yapılan bakım ve onarım çalışmalarına rağmen alt yapı sorunlarından dolayı kazılan, bozulan ve yama yapılan Servet Çırpan Caddesi son olarak Baski, Türk Telekom, Türksat ve UEDAŞ gibi kurumların cadde üzerinde yaptığı tüm alt yapı çalışmalarının tamamlanması beklenirken gecikmeli de olsa yenileme çalışmalarına başlandı ve belediye ekiplerince kısa sürede tamamlandı. Siz değerli halkımızın gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Yenilenen Servet Çırpan Caddemiz kentimize hayırlı olsun.