SEÇİM VAADİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

SEÇİM VAADİNİN YAPIMINA BAŞLANDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi halkımıza yapımı için sözünü verdiği Yeni Gündüz Çocuk Bakım Evi Projeleri’nin Levent Mahallesindeki Hizmet Binasının inşaat yapım çalışmalarına başlandı.   Gündüz Çocuk Bakım Evleriyle, okul öncesi eğitimde fırsat eşitliği sağlanacak. Kent yaşamında izler bırakacak insan odaklı sosyal projeleri hizmete almak isteyen Bandırma Belediyesi, bu projeleri bir bir hayata geçiriyor. İlk olarak okul öncesi eğitimde fırsat eşitliğini hedefleyen Bandırma Belediyesi, bu amaçla Gündüz Çocuk Bakım Evleri Projelerini hayata geçiriyor. Projelerin ilk etabında Levent Mahallesinde hizmet verecek olan Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin inşaat yapım çalışmalarına başlanırken çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.   Yapım çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Tolga Tosun, 31 Mart Yerel Seçimlerinde halkımıza sözünü verdiğimiz projelerin başında gelen Gündüz Çocuk Bakım Evleri Projelerinin ilki olan Levent Mahallesindeki inşaat yapımının başladığını söyledi. Başkan Tolga Tosun, yakın zamanda 600 Evler Mahallesi Gündüz Bakım Evi ve Yeni Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezinin de yapım süreçlerinin başlayacağının da müjdesini verdi.   Yeni ve Modern bir Gündüz Bakım Evi halkımıza hizmet verecek.   Proje kapsamında Gündüz Bakım Evleriyle okul öncesi eğitimin her çocukla buluşturulması ve aynı zamanda ailelerinin de bu imkanlardan yararlanabilmesini amaçlanıyor. Levent Mahallesinde yapımına başlanan Yeni Gündüz Çocuk Bakım Evi Projesi 460 m²’lik bir alanda, 2 katlı, 5 sınıflı ve ortalama 75 çocuk kapasiteli olacak şekilde projelendirildi. Bu yapı içerisinde Fen Sınıfı ve Aktivite Odası yer alıyor. Ayrıca kreşin dış alanında çeşitli oyun grupları, yeşil alanlar ve tarım bahçesi olacak şekilde projelendirildi. Kreş projesinin çatı bölümünde ise ayrıca Güneş Enerji Panelleri yerleştirilecek.   Engelli kampı projesi tamamlanıyor.   Öte yandan Erdek Tatlısu mevkiinde projelendirilen Engelli Kampı’nın yapım çalışmalarında son aşama ya gelindi. Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin kullanımına uygun bir düzenlemeyle yapılan Engelli Kampı Projesi vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri bir görünüme kavuşuyor. Yeni bir kamp ve piknik alanı olarak projelendirilen alanda Kahvaltı Evi olarak düşünülen hizmet alanı ile birlikte piknik alanları, yeşil alanlar ve çocuk parkı ve oyun grupları proje dahilinde yer alacak.