ŞANLA, GURURLA: TÜRK ZABITASI 195 YAŞINDA

ŞANLA, GURURLA: TÜRK ZABITASI 195 YAŞINDA 4 Eylül 1826’da kurulan Belediye Zabıtası bugün 195. yılını kutluyor. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başkan Yardımcıları; Ozan Onur, Metin Ok, İsmail Ay, CHP İlçe Başkanı Selim Panç ile birlikte, Belediye Çamlık Parkta, Zabıta personeli ile bir araya geldiler. Zabıta Müdürü Serhat Ekinci Zabıta Gününü kutlayarak, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da öncelikle Zabıta Gününü kutlayarak: “Çok büyük bir tarihin ve çok önemli görevlerinizin sorumluluğunu taşıyorsunuz. Sizler Belediyemizin güler yüzü, içten yardım severliği, bütün vatandaşlarımıza eşit davranan adalet duygumuzsunuz. Her ne olursa olsun, yetki ve sorumluluklarınızla, görevinizi en doğru şekilde yapacağınızdan, Bandırma Belediyesini en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphe duymuyorum. Verdiğiniz tüm emekler için teşekkür ediyor, Zabıta Gününüzü, 195. yılınızı içtenlikle kutluyorum” dedi.