ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A ZİYARET

ŞAMPİYON GENÇLERDEN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A ZİYARET   17 Eylül Gençlikgücü Spor Kulübü U11 takımı ve Kulüp yöneticileri Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ettiler.   Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “27-28-29 Ekim tarihleri arasında 88 takımın katıldığı Altınordu İsmet Orhunbilge Tesislerinde düzenlenen 3. Felsefe Kardeşliği Turnuvasında şampiyon olan 17 Eylül Gençlikgücü Spor Kulübü U11 takımı ve Kulüp yöneticileri ziyaretimize geldiler. Kulübümüzü ve çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bizler de tüm takımların kullanabileceği tesis projemizle kulüplerimize destek vermek istiyoruz. Ayrıca sokak futbolunun yok olmaması içinde mahallelerimizde uygun alanlara mini sahalar yapacağız. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur şiarıyla sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.   Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Onur Çon ve Merve Polat da yer aldı.