SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN Bu zor günde ve zor görevde gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine Bandırma adına teşekkür etmek için Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un talimatı ile hazırlanan paketler zabıta ekiplerimiz tarafından sağlık çalışanlarımıza teslim edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: "Virüs salgını nedeniyle teyakkuza geçen ve özverili bir şekilde çalışan sağlık personelimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bu zor günde ve zor görevde gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine Bandırma adına teşekkür etmek mahiyetinde, çalışırken daha güvende olacakları teçhizatları hediye ettik. 2000 adet maske, 1000 çift eldiven, 100 adet sıvı geçirmez tulum, 20 çift çizme, 150 litre el dezenfektanını Bandırma Devlet Hastanemize teslim ettik. Ayrıca Belediye Kafemizin mutfağında hazırlanan 130 adedi Devlet Hastanemize, 30 adedi özel hastane personeline olmak üzere 160 adet sandviç, portakal suyu ve muzdan oluşan menüyü teslim ettik. Sağlık çalışanları gibi yine özveriyle çalışan tüm güvenlik güçlerine, zabıtalara, dezenfekte için çalışan personele ve adını sayamadığımız tüm emekçi kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Elbette bu zor günleri birlikte atlatacak, verdiğimiz emeklerin gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız" dedi. Bu zor günde ve zor görevde gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine Bandırma adına teşekkür etmek için Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un talimatı ile hazırlanan paketler zabıta ekiplerimiz tarafından sağlık çalışanlarımıza teslim edildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: "Virüs salgını nedeniyle teyakkuza geçen ve özverili bir şekilde çalışan sağlık personelimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bu zor günde ve zor görevde gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine Bandırma adına teşekkür etmek mahiyetinde, çalışırken daha güvende olacakları teçhizatları hediye ettik. 2000 adet maske, 1000 çift eldiven, 100 adet sıvı geçirmez tulum, 20 çift çizme, 150 litre el dezenfektanını Bandırma Devlet Hastanemize teslim ettik. Ayrıca Belediye Kafemizin mutfağında hazırlanan 130 adedi Devlet Hastanemize, 30 adedi özel hastane personeline olmak üzere 160 adet sandviç, portakal suyu ve muzdan oluşan menüyü teslim ettik. Sağlık çalışanları gibi yine özveriyle çalışan tüm güvenlik güçlerine, zabıtalara, dezenfekte için çalışan personele ve adını sayamadığımız tüm emekçi kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Elbette bu zor günleri birlikte atlatacak, verdiğimiz emeklerin gururunu ve mutluluğunu yaşayacağız" dedi.