REVİRİMİZ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

REVİRİMİZ HİZMET VERMEYE BAŞLADI   Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Harun Karacan Kültür Merkezinde açılan revirde vatandaşlara ücretsiz olarak kan şekeri, tansiyon ve ateş ölçümü yapılıyor.   Konu ile ilgili açıklama yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Belediyemiz faaliyetleri öncelikle insan odaklı; Kentimiz insanının daha refah bir Bandırma’da yaşaması amacıyla sağlık hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Revirimizde vatandaşlarımız tansiyonlarını, kan şekerlerini, ateş ölçümlerini ve pansuman yaptırabilirler. Aynı zamanda Harun karacan gençlik merkezimizde verdiğimiz zumba, halk oyunları, pilates ve jimnastik kurslarında oluşa bilecek hafif sakatlıklara görev yapan hemşire arkadaşlarımız anında müdahale edebilme şansı olacak. İnsan odaklı çalışan bir belediye olarak insanımızın sağlığı noktasında farkındalık amaçlayan bu gibi faaliyetlerin devamlılığını sağlayacağız" dedi.