PAZARTESİ PAZARI HAFTAYA KENDİ YERİNDE KURULACAK.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ile birlikte yapmış olduğu toplantılar neticesinde Pazartesi günleri Sunullah Mahallesi Meydan Sokak’ta kurulan Semt Pazarımız önümüzdeki haftadan itibaren yine kendi yerinde kurulmaya devam edecek. Pandemi nedeniyle toplum sağlığının korunması amacıyla bu süreçte Kapalı Pazar Yerine taşınarak burada halkımıza hizmet veren Pazartesi Semt Pazarımız, yapılan görüşmelerin ardından buradaki pazarcı esnafımızın da daha fazla mağdur olmaması düşüncesiyle 28 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren kendi yerinde kurularak halkımıza hizmet verecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun: “Covid-19 tedbirleri kapsamında semt pazarlarımız toplum sağlığının korunması amacıyla Belediyemiz Kapalı Pazar Yerine taşınmıştı. Son dönemde vaka sayılarının düşmesi, aşılanmanın da hızlı bir şekilde yapılması gibi olumlu gelişmeler neticesinde Kaymakamımız Sayın Günhan Yazar Bey ile yaptığımız toplantılar sonucunda, Pazartesi Semt Pazarımız 28 Haziran’dan itibaren kendi yerinde kurulacak. Biliyoruz her kesim gibi pazarcı esnafımız da hem ekonomik hem de sağlık açısından zorlu bir süreç geçirdi. Bizlere haklarını helal etsinler. Yapılan tüm uygulamalar hem onların hem de Bandırma’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı için uygulandı. Umuyorum ki bu zorlu süreç artık geride kalır ve esnafımız ekonomik olarak rahat nefes alacağı bir süreç içine girer” dedi.