PAŞAKENT MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde başlatılan Şehit Rahim Karakaya ve Şehit Şener Köksal Caddelerindeki asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla bugün tamamlanması planlanan asfalt serim çalışmalarının  ardından yeni caddelerimiz ve bağlantı yolları daha temiz ve konforlu bir hale getirildi.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çabalarıyla asfalt serim çalışmalarının kısa sürede tamamlandığını belirtti. Başkan Tolga Tosun: "Yol konusunda vatandaşlarımızın mağduriyetini biliyor ve gidermek için işgücümüzü maksimum seviyede kullanıyoruz. Bu doğrultuda Paşakent Mahallesindeki talepleri değerlendirdik ve ilgili cadde ve bağlantı yollarında asfatlama çalışmalarını tamamladık. Belli bir program dahilinde tüm yollarımızın tamiratını yapacağız. Aynı zamanda da hiç asfaltlanmamış, yolu yapılmamış sokağımız kalmayacak. Çocuklarımız çamura basmadan okullarına gidecekler" dedi.