PAKİZE BAŞARAN’IN “BİR YIL SONRA BUGÜN” KİTABI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU

PAKİZE BAŞARAN’IN “BİR YIL SONRA BUGÜN” KİTABI OKUYUCULARI İLE BULUŞTU   Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında kentimizin önemli yazarlarından Pakize Başaran’ın “Bir Yıl Sonra Bugün” isimli romanının söyleşi ve imza günü gazeteci yazar Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde Bandırma Nikah Salonunda gerçekleşti.   Söyleşide konuşan Pakize Başaran: “Canım oğlum Tunç Başaran’ın, 18.12.2019 tarihinde aramızdan ayrılması nedeniyle büyük bir ruh çöküntüsü içerisinde iken, Bandırmamızın değerli Belediye Başkanı Sayın Tolga Tosun’un bu romanımı kitaplaştırması ruh sağlığıma bir ilaç gibi geldi. Gerek sevgili Belediye Başkanımıza gerek tüm emeği geçenlere, sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.   Söyleşi sonunda söz alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Kentimizin değerlerinden Pakize Başaran’ın kitabını basmaktan ve söyleşisine katılmaktan mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz yıl oğlu başarılı yönetmen Tunç Başaran’ı kaybeden Pakize Başaran Bir Yıl Sonra Bugün adlı eseriyle yeniden okuyucularıyla buluştu. Biz de Bandırma Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.   Konuşmalar sonunda Pakize Başaran edebiyatsevelerin kitaplarını imzalayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.