PAKİZE BAŞARAN VE ÖNDER BALIKÇI KİTAPLARINI İMZALADILAR

PAKİZE BAŞARAN VE ÖNDER BALIKÇI KİTAPLARINI İMZALADILAR Bandırma Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında kentimizin önemli yazarlarından Pakize Başaran’ın “Daha Ne Olsun” isimli kitabı ve Gazeteci Yazar Önder Balıkçı’nın “Edebiyatın Gülen Yüzü Pakize Başaran” kitabı Santral Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşi ve imza günü etkinliği ile okuyucuları ile buluştu. Söyleşide Pakize Başaran, kitabında yer alan şiirlerini seslendirerek, şiirlerini yaşamının hangi sürecinde hangi duygu ile yazdığını aktardı. Pakize Başaran ve Önder Balıkçı, kitapların basılmasını sağlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür etti. Söyleşi sonunda söz alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Kentimizin değerlerinden Pakize Başaran’ın ve önemli gazetecilerinden Önder Balıkçı’nın kitaplarını basmaktan ve söyleşisine katılmaktan mutluluk duyuyorum. Bandırma Belediyesi olarak edebiyatımıza katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Söyleşi sonunda Kaymakam Engin Aksakal Pakize Başaran’a, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Gazeteci Önder Balıkçıya Plaketlerini takdim ederek kitaplarını imzalattı. Plaket takdiminin ardından Pakize Başaran ve Önder Balıkçı okuyucularının kitaplarını imzalayarak sohbet ettiler.