ÖZEL BİREY AİLELERİ DAYANIŞMA PROGRAMI

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun “Özel birey aileleri ile dayanışma programı”na katıldı. Etkinlik Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Belediye Meclis Üyesi Fatma Salı Karabacakoğlu, Merve Polat, CHP İlçe Başkanı Selim Panç, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, özel bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Bugün Güzel bir amaç bir araya geldik. Sevgili dernek başkanımız Nercü Çalışkan ablamız çok değerli işlere imza atıyor. Çok güzel bir kalabalığı bir arada tutuyor. Biz de yerel yönetimler olarak her zaman yanlarında olmaya, taleplerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tatlısu'da bulunan Engelli Kampımızın kafeteryası hizmet veriyor. Bu yaz bungalov evlerimiz de hizmete alınacak. Her zaman yanındayız” dedi.