ORDU CADDESİ, ADALET CADDESİ, HÜRRİYET PARKI ÖNÜ, LEVENT MAHALLESİ YOLU, PAŞABAYIR MAHALLESİNDE YOL ONARIM ve ERİKLİ MAHA ORDU CADDESİ, ADALET CADDESİ, HÜRRİYET PARKI ÖNÜ, LEVENT MAHALLESİ YOLU, PAŞABAYIR MAHALLESİNDE YOL ONARIM ve ERİKLİ MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALAR...   Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama ve yol bakım çalışmalarını kentimizin ana arterlerinde yerine getiriyor. Belediye ekipleri, Asfalt Tesisinin faaliyete geçmesinin ardından asfalt serim ve yol onarım çalışmalarına hiz vererek Ordu Caddesi üzerindeki sorunlu bölümlerde yenileme çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Pasabayır Mahallesi, Adalet Caddesi, Levent Mahallesi yolu ve Hürriyet Parkı Önündeki bozulmuş veya kazılmış olan bölümlerde asfalt serim ve onarım çalışmalarını yerine getirdi.   Erikli Mahallesinde yol düzleme, kotlama ve menfez çalışmaları... Belediye ekipleri ayrıca Erikli Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol düzleme ve menfez çalışmalarını yerine getirdi.   "Çalışmalarımız hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde sürecek"   Öte yandan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, belediye ekiplerinin yaz aylarını en iyi şeklilde değerlendirerek ihtiyaç duyulan noktalarda yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Asfalt tesisinindeki bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla ekiplerin tüm hızıyla yol onarım ve yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Tolga Tosun, ekiplerin yaz ayları boyunca hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde gerekli çalışmaları sürdüreceğini söyledi. LLESİNDEKİ ÇALIŞMALAR...   Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama ve yol bakım çalışmalarını kentimizin ana arterlerinde yerine getiriyor. Belediye ekipleri, Asfalt Tesisinin faaliyete geçmesinin ardından asfalt serim ve yol onarım çalışmalarına hiz vererek Ordu Caddesi üzerindeki sorunlu bölümlerde yenileme çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Pasabayır Mahallesi, Adalet Caddesi, Levent Mahallesi yolu ve Hürriyet Parkı Önündeki bozulmuş veya kazılmış olan bölümlerde asfalt serim ve onarım çalışmalarını yerine getirdi.   Erikli Mahallesinde yol düzleme, kotlama ve menfez çalışmaları... Belediye ekipleri ayrıca Erikli Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol düzleme ve menfez çalışmalarını yerine getirdi.   "Çalışmalarımız hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde sürecek"   Öte yandan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, belediye ekiplerinin yaz aylarını en iyi şeklilde değerlendirerek ihtiyaç duyulan noktalarda yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Asfalt tesisinindeki bakım çalışmalarının tamamlanmasıyla ekiplerin tüm hızıyla yol onarım ve yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Tolga Tosun, ekiplerin yaz ayları boyunca hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde gerekli çalışmaları sürdüreceğini söyledi.