ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ CAMİİ YAPMINA DESTEK OLUYORUZ

ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ CAMİİ YAPMINA DESTEK OLUYORUZ   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun Onyedi Eylül Üniversitesinin Camii temel atma törenine katıldı.   Camii temel atma törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak kentimizdeki kurumlarımız ile uyum ve iş birliğini en üst seviyede tutmayı kendimize görev edindik. Belediyemizin imkanları ölçüsünde hizmet ve çalışmalarımızı kurumlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu amaçla 17 Eylül Üniversitemiz bünyesinde İnşaat Yapım Sürecinin bugünkü törenle başlayacak olan Yeni Camii İnşaatına bundan sonrada katkı sunmaya gayret edeceğiz. Kentimizdeki birçok kurumumuza verdiğimiz desteği ve hizmeti bu anlamlı ve özel hizmette devam edeceğiz. Ben sözlerimiz fazla uzatmadan 17 Eylül Üniversitemizde bugün yapımına başlanan Camii Temel Atma töreninde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, Camiimizin şimdiden kentimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.