ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2015 -2020 DÖNEMİ TANITIM VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Onyedi Eylül Üniversitesi 2015 -2020 Dönemi Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.   Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e bilgilendirici sunumu için çok teşekkür ediyorum. Üniversitemiz bölgemizin en büyük değerlerinden biri ve Bandırma Belediyesi olarak üniversitemiz ile her zaman işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.   Toplantıya Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Belgin Uygur, Ensar Aytekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Bandırma Başsavcısı Cüneyt Demirdağ, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Tarakçı katıldı.