ÖMER LÜTFİ BAKAN’IN “GÖRME BİÇİMLERİ” SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

ÖMER LÜTFİ BAKAN’IN “GÖRME BİÇİMLERİ” SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ   Bandırma Belediyesi, 30. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında birbirinden değerli etkinliklere imza atıyor.   Bandırma Belediyesi Nikah Salonunda bugün saat 15.00’de Ömer Lütfi Bakan’ın “Görme Biçimleri” isimli söyleşisi Bandırmada fotoğraf sanatına ilgi duyan vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi. Sanatsal fotoğraf nasıl çekilir ve fotoğraf okuma konusunda birbirinden değerli bilgiler veren Ömer Lütfi Bakan söyleşiye katılan vatandaşlara slaytla sunum yaparak anlatımını görseller ile destekledi. Çektiği fotoğraflardaki konuyu ve derinlikleri anlatan Bakan söyleşi sonunda dinleyicilerin sorularını yanıtladı.   Söyleşi sonunda Ömer Lütfi Bakana Festivale katılımlarından dolayı Belediye Meclis Üyemiz Mesut Özdemir teşekkür ederek, festival plaketini takdim etti.