ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖREN İLE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖREN İLE KUTLANDI 24 Kasım Öğretmenler Günü Bandırma Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı. Belediye Başkan’ı Av. Tolga Tosun tören başlamadan önce tören alanında bulunan öğretmenlere gül takdim etti. Törene Bandırma Belediye Başkan’ı Av. Tolga Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve daire amirleri katıldı. Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ın öğretmenler adına çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından son buldu. Törenden sonra Belediye Başkan’ı Av. Tolga Tosun, Milli Eğitim Müdür’ü Mutlu Aslan’ı makamında ziyaret ederek tüm öğretmenler adına çiçek takdim etti.