ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANA SEVGİ SELİ

Geri Dön

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, üniversite öğrencilerinin yeni yılını birlikte kutlamak ve yaklaşan final sınavları öncesinde eğlenip motive olmalarını sağlamak amacıyla eğlence etkinliği düzenledi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışıyla düzenlediği, “Öğrenci Buluşması” etkinlikleri kapsamında, Onyedi Eylül Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Bandırma Belediyesi’ne ait Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlikte 200 üniversite öğrencisi ağırlandı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, etkinliğin düzenlendiği alanda öğrencilerin sevgi seliyle karşılandı. Meşaleler ve alkışlar eşliğinde alana giren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, öğrencilerin bu sevgisini karşılıksız bırakmadı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, öğrencilerin hepsiyle tek tek el sıkışıp selamlaşarak hal ve hatırlarını sordu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bir konuşma gerçekleştirerek öğrencilere hitap etti. Sınavları kazanıp üniversiteye girmek ayrı bir mücadele, sonrasında sınavları verip üniversiteyi bitirmek apayrı bir mücadele,” diye konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bizler de sizi motive edip finallere daha iyi hazırlanabilmeniz için böyle bir geceyi organize edelim dedik. Bu tür organizasyonlarımızı daha da arttırmayı düşünüyoruz. Diğer yandan da yeni yıl geliyor. Hep birlikte yeni yıla gireceğiz. Nikah Salonumuzun önünde bir eğlence organizasyonu planladık. Sizleri oraya da bekliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

“Bandırma artık bir üniversite şehri,” diye sözlerine devam eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma’daki öğrenci sayısının her geçen gün arttığını belirterek, “Biz de yerel yönetim olarak, bir abiniz olarak sizlerin yanındayız. Sizlerle birlikte şehri yönetmek keyifli. Görüş ve önerilerinizi dikkate alıyor, sizlere destek olmaya çalışıyoruz,” dedi. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, öğrencilerin yeni yılını kutlayarak sözlerini noktaladı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, konuşmasının ardından öğrencilerin hepsiyle tek tek sohbet etti, öneri ve beklentilerini dinledi. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a büyük ilgi gösteren üniversite öğrencileri, başkanla sık sık fotoğraf çekildiler. Etkinlik, canlı müzik dinletisi ve ikramlarla devam etti. Öğrenciler, gecenin sonunda kendilerine verilen hediye paketleri ile uğurlandı.