ÖĞRENCİLER YEREL YÖNETİMLER DERSİNİ BAŞKAN TOLGA TOSUN’DAN DİNLEDİ

ÖĞRENCİLER YEREL YÖNETİMLER DERSİNİ BAŞKAN TOLGA TOSUN’DAN DİNLEDİ   Kentimizdeki öğretim kurumlarından Özel Bahçeşehir Okulu 3. sınıf öğrencileri yerel yönetimler hakkında bilgi edinmek amacıyla Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’u ziyaret etti. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, öğrencileri Belediye meclis salonunda misafir ederek hepsi ile tek tek ilgilendi. Yerel yönetimler, belediyenin yaptığı çalışmalar, belediyenin işleyişi ve belediye bünyesinde bulunan müdürlüklerin görevleri hakkında merak ettikleri her şeyi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’dan dinleyen öğrenciler, hem ilk elden bilgi aldılar hem de belediye başkanı ile tanışıp merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Meclis salonundaki görüşme sonrası tüm öğrencilere belediye binası içerisindeki müdürlükleri ve birimler gezdirilerek tüm birimler hakkında bilgiler verildi.