Muhtarlardan Başkan Tolga Tosun’a ziyaret.

Bandırma Paşakonak Mahallesi Muhtarı İshak Candan, Sunullah Mahallesi Muhtarı Şener Arabacılar ve Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. Nezaket amacıyla gerçekleşen ziyarette mahalleleriyle ilgili yapılan hizmet ve çalışmalar adına Başkan Tolga Tosun’a teşekkürlerini ifade eden Mahalle Muhtarları bundan sonraki süreçte yapılması gereken çalışmalar hakkında da taleplerini iletti. Öte yandan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalle muhtarlarının halkın talep ve isteklerini yerel yönetime ve ilgili kurumlara iletilmesi, hizmet ve faaliyet süreçlerinin takibi gibi birçok alanda önemli bir işlev yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak kentimizin birçok yerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem kırsal hem de merkez mahallelerimizde ekiplerimiz hizmetlerimizi yerine getiriyor. Bu çalışmalarımızla ilgili olarak merkez mahallelerimizden olan Paşakonak, Sunullah ve Dere Mahallemizin değerli muhtarları ziyaretimize geldi ve çalışmalar hakkında bir değerlendirme yaptık” dedi.