MUHTARLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

MUHTARLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Bandırma Muhtarlar Derneği üyeleri, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ederek kentimizin ihtiyaçları için istişarede bulundular. Yıl içerisinde birçok kez Belediye yönetimiyle bir araya gelen Muhtarlar Derneği üyeleri, güzide kentimiz Bandırma için gerekli olan çalışma faaliyetlerinin düzenlenmesi ve uygulanması için ayrıca kendileri ile yakından ilgilendiği için teşekkürlerini Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a ilettiler. Muhtarların ziyareti ile ilgili konuşan Başkan Tosun: “Bir kentin düzeni öncelikle mahalleler ile başlar. Özveriyle hareket eden Bandırmalı muhtarlarımız ile birlikte, daha huzurlu bir kent için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz” dedi.