MUHTARLAR BELEDİYEMİZİN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

MUHTARLAR BELEDİYEMİZİN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU   Bandırma Belediyesi 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tüm muhtarları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya Belediye Başkanı Tolga Tosun, Meclis üyeleri ile muhtarlar katıldı.   Kahvaltıdan sonra konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “18 aydır beraber çalışıyoruz. Güzel bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Bandırmamızın hem kırsalında hem de merkezinde çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bundan önce ki muhtarlar gününde geçen yıl daha yeni Belediye Başkanıydık yapılanmalarımızı yeni oluşturuyorduk. O zamanki düşüncelerimizde her mahallemize en iyi şekilde hizmeti götürebilmek vardı. Ancak mart ayında yaşanan ve dünya krizine dönen pandemi ile beraber bütün planlarımızı ikinci plana atarak bunun yerine vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına çalışmalara öncellik verdik. O dönemde muhtarlarımız ile çok özverili bir şekilde çalışma yürüttük. İmkanlar kısıtlı ihtiyaçlar sınırsız ancak Belediye olarak tüm mahallelerimize belirli bir program dahilinde hizmetlerimizi götürmeye çalışıyoruz. Sizler bizlerin mesai ve ekip arkadaşlarımızsınız. Sizler bizi ne kadar iyi yönlendirirseniz bizlerde o kadar organize şekilde iyi çalışırız. Belediye olarak her zaman muhtarlarımızın arkasındayız oradan oy geldi buradan oy gelmedi gibi bir düşünce içerisine girmeden Bandırma sevdalısı olarak tüm mahallelerimize eşit şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.   Organizasyon sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Meclis Üyeleri Muhtarlara günün anlam ve önemini belirten hediye takdiminde bulundular. Organizasyon hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.