MİNİK KIZIMIZDAN BAŞKANLIĞA ZİYARET

MİNİK KIZIMIZDAN BAŞKANLIĞA ZİYARET Bandırma Belediye’sini ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u hep merak eden minik Sabiha Yandım’ın isteği bugün gerçek oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Bandırma Belediyesi Başkanı Av. Tolga Tosun’u ziyaret etmek isteyen minik kızımız Sabiha Yandım, dünyayı küresel çapta etkisi altına alan COVID-19 salgınından dolayı ziyaretini bugün gerçekleştirebildi. Bandırma Belediye’sini yakından tanıma fırsatı bulan Sabiha’ya, bizzat belediyecilik ve başkanlıkla ilgili birtakım bilgiler veren Başkan Av. Tolga Tosun, minik Sabiha ile ufak bir sohbetin ardından kendisine bir hediyede de bulundu ve “Minik kızımız Sabiha’ya ziyareti için teşekkür ediyorum, neslimizin geleceği olan çocuklarımızın içindeki ulusal egemenlik bilinci ve ateşi bizleri çok mutlu etmekte” dedi.