MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARI BANDIRMA’DA BULUŞTU

MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARI BANDIRMA’DA BULUŞTU   Bandırma Belediyemizin ev sahipliğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında Balıkesir CHP ve İYİ parti Belediye Başkanları, Bandırma Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi.   Toplantı ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak işbirliği için Balıkesir ve Bandırma’da yapabileceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir toplantı oldu. Balıkesir’i geleceğe taşıyacağımız projelerin planlandığı çağdaş bir kent için ilk adımları birlikte attık. Parti Meclisi üyemiz Gökhan Günaydın ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Yiğit Duman’ın bizlere İstanbul Büyükşehir Belediyemizin vizyonunu aktardığı toplantıda Balıkesir Millet ittifakı belediyelerinin yapacağı ortak projelerimizin temeli atıldı. Eşgüdüm toplantımıza CHP İl Başkanımız Serkan Sarı , İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan , Gönen Belediye Başkanımız İbrahim Palaz , Manyas Belediye Başkanımız Tancan Barçın, Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanımız Mehmet İrem Himam, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Burhaniye Belediye Başkanımızı temsilen Murat Yazgan, Susurluk Belediye Başkanımızı temsilen Ömer Öztürk’ün katıldığı geleceğe umutlarımızı inşa ettiğimiz bir buluşma oldu” dedi.