MART AYI MECLİSİ YAPILDI

MART AYI MECLİSİ YAPILDI   Mart Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında gerçekleşti. Meclis oturumuna ilk olarak geride kalan bir aylık sürede yapılan çalışmaların sunumuyla başlandı. Belediye ekiplerinin kentimizde yerine getirdiği çalışmalar Başkan Tolga Tosun tarafından meclis üyelerimizle paylaşıldı.   Sunumun ardından Doğa Hareketleri Araştırma Derneği Başkanı Fuat Ağalday tarafından deprem hareketlerinin ölçümü ve Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonu çalışmaları konusunda Belediye Meclis Üyelerine bilgi verildi. Mart ayı meclis toplantısı çeşitli müdürlüklerden gelen gündem maddelerinin meclis tarafından ele alınmasıyla son buldu.   Başkan Tolga Tosun, Meclis sonunda Kadın Belediye Meclis Üyelerimizin ve Daire Müdürlerimizin 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim etti.