LEVENT MAHALLESİ DUTLİMAN BAĞLANTI YOLU ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Levent Mahallesi’yle Dutliman arasında kalan bağlantı yolunda Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfalt serim çalışmalarına başlandı.   Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, bozuk ve mıcırlı zemininden çıkan toz ve dumandan vatandaşların rahatsız olduğu belirterek bu nedenler vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine bağlantı yolunda yenileme çalışmalarını başlattıklarını söyledi.   Başkan Tolga Tosun çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Asfalt tesisimizin hizmet vermeye başlamasıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Bir taraftan bozulan yerlerin tamirini yaparken diğer taraftan da ihtiyaç duyulan yerlerde asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bugünde ekiplerimiz Levent Mahallesi Dutliman arasındaki bağlantı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlantı yolunun yenilenmesiyle ilgili çok talep aldık. Çıkan tozdan rahatsızlık duyan vatandaşlarımızın ve bu bağlantı yolunun araçlarına zarar veremeyecek şekilde kullanıma uygun hale getirilmesi taleplerini bugün yerine getiriyoruz. Bununla birlikte ekiplerimiz birçok mahalle ve sokakta parke ve asfalt yama çalışmalarını yerine getiriyor. Kentimizin yenilenmeye ve bakıma ihtiyaç duyan tüm yollarını yeni hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.