KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA KURULU BANDIRMA’DA TOPLANDI

Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu aylık olağan değerlendirme toplantısını Bandırma Belediyesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Kurul Üyeleri Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Filiz Kayaoğlu yer aldı. Kentimizde ve bölgemizdeki konularla ilgili gerçekleşen olağan toplantı kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak hem kentimizde hem de bölgemizde kültürel ve tarihsel önemi olan yapıların ve değerlerimizin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması konusunu önemsediklerini belirterek bu süreçte Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunun desteğinin önemine işaret etti. Tosun, ortak akıl ve işbirliği ile kültürel ve tarihsel değerlerimizin korunmasına büyük katkı sunacaklarını söyledi.