KENTİMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLER İLE KUTLANDI

KENTİMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLER İLE KUTLANDI 24 Kasım Öğretmenler Günü Bandırma Cumhuriyet Meydanında yapılan törenle kutlandı. Törene Bandırma Belediye Başkan Vekili Merve Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğretmenler, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’ın öğretmenler adına çelenk sunmasıyla son buldu. Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Barış Manço Kültür Merkezinde bir dizi kutlama töreni düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkan Vekili Merve Polat, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, öğretmenler, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmalar sonunda tören emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesi ve öğretmenler arası masa tenisi yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Tören Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kutlama programı ile son buldu.