KENTİMİZDE 1 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Kentimizde düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mitingine yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İDO İskelesi önünden başlayan kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Cumhuriyet Meydanında İşçi ve emekçileri selamlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Kortejimizi bir az önce önünde çocuk işçilerimiz vardı. Kendi gençliğim çocukluğum aklıma geldi. 11 yaşında iş hayatına babamın yanında başladım. Çay söylemekle başladık yaşımız ilerledi inşaatlarda çimento taşımak, tuğla taşımakla devam etti. O günden bugüne işçi, emekçi abilerimle beraber büyüdüm. 2004 senesinde Avukat oldum. Geçmiş dönemden bugüne sizlerin yaşadığı sıkıntıları bildiğim için işçi ve emekçi abilerimin kardeşlerimin haklarını savunabilmek adına iş hukuku konusunda uzmanlaşmaya çalıştım. Elimden geldiğince sizlerin haklarını mesleki olarak savunmak için var gücümle çalıştım. Bugün karşınızda Bandırma Belediye Başkanı olarak görev almaktayım. Sizlerin haklarını en üst düzeyde savunan bir Belediye Başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Beni bir kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak görün. Tüm tarımda, sanayide, hizmette ve her sektörde çalışan işçi abilerimin, ablalarımın ve kardeşlerimin yanında olup kucak açıp yanlarında olacağımdan emin olabilirsiniz. Şimdi susma sırası bende konuşma sırası sizde. 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun. Bandırmamıza hayırlı olsun” dedi.