KENT KONSEYİ’NDEN CUMHURİYET COŞKUSUNA YAKIŞAN KONSER.

Bandırma Belediyesi, Bandırma Kent Konseyi ve Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneğinin iş birliğiyle düzenlenen Trio-Klasik Müzik Konseri Bandırmalılarla buluştu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96.yıl coşkusu nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Konseri’nde Keman’da Gökçem Bahar, Piyano’da İbrahim Güler ve Kontrbas’ta ise Tarkan Tarıer salonu dolduran Bandırmalılara keyifli bir klasik müzik ziyafeti sundu. Barış Manço Kültür Merkezinde saat 20:30’da başlayan konserde Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat yer aldı.    Cumhuriyetimizin 96. Yıl coşkusu nedeniyle düzenlenen Klasik Müzik konserinin oldukça anlamlı bir etkinlik olduğunu belirten Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, başta sanatçılar olmak üzere konserde emeği geçek herkese teşekkür etti.