KENT KONSEYİ MUSİKİ TOPLULUĞU’NUN YENİ YIL KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KENT KONSEYİ MUSİKİ TOPLULUĞU’NUN YENİ YIL KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Barış Manço Kültür Merkezinde, Kent Konseyi Musiki Topluluğu tarafından düzenlenen yeni yıl konserine katıldı. Tasavvuf Musiki Ustası Yusuf Nalkesen'in bestelerinin icra edildiği gecede 45 kişiden oluşan saz heyeti ve solistler konser boyunca birçok eser seslendirdi. Konser bitiminde Kent Konseyi Musiki Topluluğu dinleyicilerden tam not aldı. Konser sonunda konser gelirlerinin Atatürkçü Düşünce Derneğine bağışlanacağını belirten; Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Serdar Polat, Kent Konseyi Başkanı Murat Ergöz ve CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Kent Konseyi Musiki Topluluğuna böyle güzel bir musiki şöleni ile Bandırmalıları buluşturdukları için teşekkür ederek gecenin anısına çiçek takdim etti. Konsere Belediye Meclis Üyeleri Adil Levent Coşkun, Merve Polat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve musikiseverler katıldı.