KENT KONSEYİ MUSIKİ TOPLULUĞUNDAN KIŞ KONSERİ

KENT KONSEYİ MUSIKİ TOPLULUĞUNDAN KIŞ KONSERİ   Bandırma Kent Konseyi Musıki Topluluğu tarafından düzenlenen, Şef Verda Dönmez yönetimindeki Kış Konseri Barış Manço Kültür Merkezinde Bandırmalı musıki severler ile buluştu. Konseri yakından takip eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; "Belediye olarak daima sanatı ve sanatçılarımızı destekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kent Konseyimiz ile iş birliği yaparak şehrimizin sanata olan ilgisine karşılık vermeye çalışıyoruz. Böylesine güzel bir müzik ziyafeti ile Bandırmalıları buluşturdukları için Bandırma Kent Konseyi Musıki Topluluğuna teşekkür ederim" dedi.   Konser sonunda Başkan Av. Tolga Tosun, Şef Verda Dönmez’e çiçek taktim etti.