"KAZANAN BANDIRMA OLSUN"

"KAZANAN BANDIRMA OLSUN"   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Yükselen Şehir Bandırma Platformunun toplantısına katıldı. Bandırmalı birçok sanayici ve iş adamının katıldığı toplantıda Bandırma'nın yakın gelecekti ekonomik konumu, kent genelinde yapılması planlanan hizmet e projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.   Başkan Av.TolgaTosun toplantıyla iligili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi :"Yükselen Şehir Bandırma Platformu’nun toplantısına katıldık. Seçim sürecindeki toplantımızda da ifade ettiğim gibi Bandırma’ya her türlü hizmetin içinde Bandırma Belediyesi olarak yerimizi alacağız. Büyükşehir Belediyemizle, tüm kurum, kuruluşlarla ve Sivil Toplum Örgütleriyle uyum ve işbirliği içinde olacağız. Kazanan Bandırma olsun" dedi. Başkan Tolga Tosun incelemelerle ilgili yaptığı açıklamada şunları soyledi:"Güzel Bandırma’mız için yapmayı planladığımız projeleri Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte yerinde inceledik. Yapılacak projelerde siyasi kimliklerimizi kenera bırakarak uyum içinde ve koordinasyonlu olarak çalışmak istiyoruz. Gerek bizim yapacağımız, gerek Büyükşehir’in yapacağı, gerekse birlikte yapacağımız projeleri; Eti Maden’in Levent’teki Şlam alanını, Livatya’yı, Karayollarının Hava Üssü önündeki kavşak inşaatını, Erdek Yolundaki Askeri Çamlık’ı, Malta Deresi’ni, Kent Ormanını, Edincik Altında Büyükşehir’e geçen İl Özel İdare Binasını gezerek istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde çalışacağız. Kazanan Türkiye, kazanan Bandırma olacak" dedi.