KAYMAKAM GÜNHAN YAZAR’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

KAYMAKAM GÜNHAN YAZAR’A VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ   Bandırma’da 5 yıldır görev yapan ve Sakarya’nın Erenler İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar onuruna Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından geniş katılımlı veda yemeği verildi.   Grand Asya Otelde gerçekleşen yemek öncesi Kaymakam Günhan Yazar, masaları tek tek ziyaret ederek mesai harcadığı herkesle vedalaştı. Yemeğe Kaymakam Günhan Yazar ve Başkan Av. Tolga Tosun’un yanı sıra Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Ağır Ceza Başkanı Mehmet Tarakçı, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, Emniyet Müdürü Soner Duran, Geçmiş Dönem Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin Başkanları, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Oda Başkanları, Vakıf ve Dernek Yöneticileri ve Basın Mensupları katıldı.   Yenilen yemek sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Sayın kaymakamımızla kentimiz ve halkımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ona yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.   Program sonunda Başkan Av. Tolga Tosun, Kaymakam Günhan Yazar’a Bandırma Vapuru Tablosu hediye etti.