KABOTAJ BAYRAMI KENTİMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

KABOTAJ BAYRAMI KENTİMİZDE TÖRENLE KUTLANDI 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 93. yıl dönümü dolayısıyla Bandırma'da bir dizi tören düzenlendi. Atatürk heykeline çelenk konulmasıyla başlayan törenin ardından Denize açılan protokol üyeleri görevi başında şehit düşen aziz deniz şehitlerimizin anısına denize çelenk bıraktı. Bugün saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Liman Başkanı Kürşat Ayıldız katıldı. Çelenklerin Atatürk Anıtı'na sunulmasının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Deniz Şehitleri anısına saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Denize açılan Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Üs Komutan Vekili Hv. Per. Yzb. Bülent Altuntaş, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ve 17 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı tarafından görevi başında şehit düşen aziz deniz şehitlerimizin anısına denize çelenk bıraktılar. Kutlamalar kapsamında, botla denize açılan sahil güvenlik ekipleri izleyicilere kısa süreli görsel bir şov gerçekleştirdiler.