İSMET KOÇYİĞİT ÖLÜMÜNÜN İKİNCİ YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI

İSMET KOÇYİĞİT ÖLÜMÜNÜN İKİNCİ YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ebediyete intikal eden bölgemizde çiftçinin sesi olarak tanınan İl Genel Meclis Üyeliği ve Cumhuriyet Halk Partisinde sayısız görevde bulunan İsmet Koçyiğit’i ve Emekli Öğretmen ve eski Belediye Meclis üyesi İsmail Göksoy’u mezarları başında andı.   Anma Törenine Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, CHP İlçe Başkanı Selim Panç, ve sevenleri katıldı.   Anma sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bölgemizde çiftçinin sesi olan, çiftçinin hakkını her platformda savunan, Cumhuriyet Halk Partimize sayısız hizmetleri olmuş, Büyükşehir öncesi İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş İsmet Koçyiğit abimizi ve eski Belediye Meclis üyelerimizden İsmail Göksoy abimizi mezarları başında anarak dualarımızı ettik. Aksakal mahallemizde çiftçilik yapan bölgemizde herkesçe tanınan köylünün, çiftçinin sesi olan İsmet Koçyiğit abimizin bölgemize hizmetlerini unutmayacağız. İsmail abimizde bir eğitimci ve meclis üyesi olarak memleketimize ve kentimize pek çok katkıda bulundu. İsmet ve İsmail abilerimi saygı, sevgi ve özlemle anıyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.