İLK SÜT DAĞITIMI BAŞKAN TOLGA TOSUN TARAFINDAN YAPILDI

İLK SÜT DAĞITIMI BAŞKAN TOLGA TOSUN TARAFINDAN YAPILDI   Bandırma Belediyesi tarafından ilk olarak Dünya Süt Gününde startı verilen Süt Dağıtım Kampanyası kapsamında ilk sütlerin dağıtımına bugün başlandı. İlk dağıtımın Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından yapılan kampanyadan okul öncesi 2 ile 4 yaş arası çocuklarımız faydalanıyor.   Çocuklarımızın fiziki gelişimlerine katkı sunmak ve daha sağlıklı bir geleceğe kavuşması amacıyla başlatılan süt kampanyasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu kampanyanın sosyal sorumluluk projesi olarak önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Başkan Tolga Tosun: “Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz. Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımız ışığında hiçbir çocuğumuz süt içmeden yatağa girmesin istiyoruz. Bu bağlamda ayda 6000 litreden yılda toplamda 72000 litre sütü ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız. Sizlerin de çevresinde ihtiyaç sahibi çocuk varsa mutlaka muhtarlıklara ve Belediyemize başvurun ki hiçbir çocuğumuz sür içmeden yatağa girmesin” dedi.