İLK HAMLE BAŞKAN TOLGA TOSUN’DAN

Bandırma Belediyesi sportif faaliyetler kapsamında düzenlediği 3. Satranç Turnuvası Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından yapılan açılış hamlesiyle başladı. Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezinde 4 farklı kategoride iki gün boyunca devam edecek olan turnuvaya çevre il ve ilçelerden 250'nin üzerinde sporcu katılım gösterdi. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Başkan Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere önem verdiklerini belirterek bu yıl 30.su düzenlenen festival kapsamında Satranç Turnuvasına katılım gösteren tüm sporculara başarılar diledi. Başkan Tolga Tosun: "Bandırma Belediyesi olarak Satranç Turnuvası'nın bu yıl 3.sünü düzenliyoruz. 4 farklı kategoride çevre il ve ilçelerden gelen 250'nin üzerinde sporcu kardeşimiz bu turnuvada yer alıyor. Güzel bir turnuva olmasını diliyorum, katılım gösteren tüm katılımcılara başarılar diliyorum" dedi.