“İLK ADIM’DAN SON KURŞUN’A” TARİHİMİZ BANDIRMA’DA…

Bandırma Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “İlk adımdan Sonkurşun’a” açık hava anlatısı Bandırmalılarla buluştu. Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen açılışta Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Burhan Deniz, ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, Belediye Meclis Üyeleri yer aldı. Başkan Tolga Tosun, Milli Mücadele dönemin ele alındığı açık hava anlatısıyla ilgili olarak şunları söyledi: “İLK ADIMDAN SON KURŞUNA” isimli bu sergiyle, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık yolunda verdiği mücadele, yaptıkları fedakarlıklar anlatılıyor. Yine bu sergide, Büyük önderimiz ATATÜRK’ün; savaşta askeri strateji dehasını, barışta çağlar ötesini aydınlatan vizyonunu, Türk Milletine en uygun devrimlerini, bilim ve hakikatin önemini göreceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti; Atatürk devrimleri, bilim ve ilmin ışığında sonsuza dek yükselecektir. Şanlı Kurtuluş Savaşımızın ilk adımın atılmasının 102. yıl dönümünde, “İLK ADIMDAN SON KURŞUNA” isimli sergimizin; tarihimizi anlamaya, hatırlamaya ve geleceğe dönük çalışmalarımıza ilham vermesini diliyorum. Şimdiden ve gururla; 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı yürekten kutluyorum” dedi.