İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PROJE ZIYARETİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan projede görevli öğretmenler ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Sayın Av.Tolga Tosun'u makamında ziyaret etti. Ziyaret amacının, Bandırma Belediyesi ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçemizdeki tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize, küçük yaşlardan itibaren Kodlama Eğitiminin temeli olan algoritma mantığını kavratmayı hedefleyen "Erken Yaşta Kodlama Eğitimi Bee-Bot Uygulamalarının Eğitim-Öğretim Sürecine Entegrasyonu" projesinin gerçekleştirilmesi olduğu belirtildi. Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, çocuklarımız için böylesine önemli bir projenin içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek imkanlar ölçüsünde katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.