İHSANİYE MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASINDA SONA YAKLAŞILDI

İHSANİYE MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASINDA SONA YAKLAŞILDI   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı yanında yapımında sona yaklaşılan İhsaniye Mahallesi Muhtarlık Binasını inceledi.   İncelemeler sırasında konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için Bandırma Belediyesi olarak Muhtarlık Binalarını yeniliyoruz. Bandırmamızın en büyük mahallelerinden birisi olan İhsaniye Mahallesi’nin yeni Muhtarlık Binasının yapımında sona yaklaştık. Muhtarımız Özden Türker’in göreve geldiğimizde bizden talep ettiği muhtarlık binası tamamlandığında Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı yanında vatandaşlarımıza hizmet verecek. Vatandaşlarımızın mahalleleri ile ilgili sıkıntılarını muhtarlarımız aracılığı ile bizlere iletebilmeleri için bu tür hizmetlerimiz devam edecek” dedi.