HÜSEYİN KOÇYİĞİT İÇİN KÖK HÜCRE DONÖRÜ BULUNDU

HÜSEYİN KOÇYİĞİT İÇİN KÖK HÜCRE DONÖRÜ BULUNDU “Yapılan kan ve kök hücre bağışları, organ bağışları sayesinde hayata yeniden merhaba diyen insanlar olduğunu bilmek içimizi sımsıcak insan sevgisiyle dolduruyor.” Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, bilindiği üzere lösemi teşhisiyle tedavi görüyordu. Tedavinin iyileşme ile sonuçlanması için uyumlu kök hücreye ihtiyaç vardı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un önderliğinde kısa sürede kök hücre bağış kampanyası başlatıldı. Bandırmalı hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada mutlu sona yaklaşıldı. Bulunan uygun donör sayesinde, Hüseyin Koçyiğit için tedavi sürecine kısa sürede başlanması bekleniyor. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Yardımlaşmada kusursuz içtenlik gösteren kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Meclis Üyemiz Hüseyin Koçyiğit’e ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Yapılan kan ve kök hücre bağışları, organ bağışları sayesinde hayata yeniden merhaba diyen insanlar olduğunu bilmek içimizi sımsıcak insan sevgisiyle dolduruyor. Yardımlaşmanın gücüne inanan herkesi tüm kalbimle selamlıyorum” dedi. Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kan, kök hücre, organ bağışının önemine bir kez daha dikkat çekiyoruz.