HUKUK OKUR, YAZARLIĞI SEMİNERLERİNİN ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ

HUKUK OKUR, YAZARLIĞI SEMİNERLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİ   Bandırma Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen Hukuk Okur Yazarlığı Seminerlerinin üçüncüsü “Mal Rejimleri ve Boşanma Sonrası Mal Paylaşımı” semineri gerçekleşti.   Av. Ayça Özdoğan tarafından verilen seminer yaklaşık 2 saat sürdü. Evlilik devam ettiği sürece tüm mallar üzerinde mülkiyet, yönetim ve tasarruf yetkisi, temelde mal ayrılığı, evlilik süresince edinilmiş mallar, kişisel borçlarda kendi bütün mal varlığı ile sorumluluk ve malların tasfiyesi konularında bilgiler sunan Av. Ayça Özdoğan sunumu sonrasında dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.   Seminer sonunda Belediye Meclis Üyemiz Av. Merve Polat ve Balıkesir Baro Başkanı Av. Erol Kayabay desteklerinden ve katılımlarından dolayı Av. Ayça Özdoğan teşekkür ederek plaketlerini ve katılım belgelerini takdim ettiler.