HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ   Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında önemli rol oynayan Bandırma Belediyesi, insan odaklı sosyal çalışmalarına devam ediyor. Kentimizin birçok noktasında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza çeşitli alanlarda destek sağlayan belediyemiz, bu çalışmalarda hem kurumumuzun imkanlarıyla hem de hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ve katkılarıyla oluşturulan yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.   Son olarak adının açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla Kırsal Mahallelerimizden birinde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza Bandırma Belediyesi olarak yaklaşan kış ayları öncesi yakacak yardımında bulunuldu.   Yapılan yardımlarda hayırsever vatandaşlarımıza öncülük eden Bandırma Belediyesi, bu yardımların gerçek ihtiyaç sahipleriyle buluşturulmasına büyük önem gösteriyor.