HAYDİ ÇOCUKLAR BİSİKLETLE OKULA

Şehir içi ulaşımında bisiklet kullanımının önemine değinmek, bisikletin etkin bir ulaşım aracı olduğu bilincini yaymak ve bisiklet kullanımına teşvik etmek amacıyla Sağlıklı Kentler Birliğinin “Haydi Çocuklar Bisikletle Okula” sloganıyla 2017 yılında başlattığı farkındalık projesine 2019 yılında Bandırma Belediyesi olarak destek verdik. Kampanya kapsamında öğrencilere verilmek üzere belediyemize ulaştırılan hediyeler Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun tarafından takdim edildi. Bandırma Belediyesi olarak Sağlıklı Kentler Birliğinin yaptıkları çalışmalarda yer almaya ve destek vermeye önem gösteriyoruz. Çocuklarımızı seviyoruz ve onların bu ulaşım kültürünü benimsemesi için yapılan çalışmadan mutluluk duyuyoruz. Tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.